HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - PODSTRANA - PODSTRANA

REC ID: 557612

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - PODSTRANA - PODSTRANA

Cijena:

252,000 €

1,958,040 Kn

Mjesto: PODSTRANA
Površina: 168 m2
Broj soba: 4
Parkiralište: 40 m2
Pogled: na more
Okućnica: 450 m2
Broj kupaona: 5
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Kat: 4
Lift: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Objekt rekonstrukcije sa savršenim panoramskim pogledom

Opis objekta:

Nekretnina je smještena u brežuljcima iznad srednjeg Jadrana, u srcu Gornje Podstrane, starom Dalmatinskom autohtonom selu sa otvorenim pogledom na more, 17 km udaljena od Splita. Kuća se nalazi na parceli od 450 m² sa odobrenim projektom za rekonstrukciju za vilu koji je u naravi osmišljena kao dvije odvojene stambene cjeline. Trenutno na zemljištu je izgrađena jednostavna prizemnica sa dvije spavaće sobe, kupaonicom i otvorenim dnevnim boravkom te spremište, koje je od zgrade konstruktivno odvojeno. Kuća ima postojeće električne i telefonske priključke a voda i asfaltirana cesta ( koja je ujedno i glavna cesta kroz selo ) su uz sami ulaz na parcelu sa sjeverne strane.

Za postojeću građevinu je ishođen projekt za rekonstrukciju. Projekt za rekonstrukciju se sastoji od 155 m² unutarnjeg stambenog prostora i dvije velike terase od ukupno 52 m². Projekt je luszuzni razvoj koji spaja tradicionalnu arhitekturu sa čistim suvremenim linijama i jednostavnim oblicima. Odobreni projekt je osmišljen u naravi kao vila sa dvije odvojene stambene cijeline. U suterenu se nalazi velika konoba, spremište i sauna. Prva stambena jedinica je smještena u prizemlju i predviđa prostrasni dnevni boravak s blagovaonicom i otvorenom kuhinjom. U pozadini prizemlja su smještene dvije spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom. Iz dnevnog boravka i iz blagovaonice je dostupna velika sunčana terasa. Druga stambena jedinica se prostire preko dva kata. Na prvom katu sa ulazom u stan sa sjeverne strane nalazi se kuhinja, dnevni boravak i jedna kupaonica. Lijepa terasa s istočne strane je pristupna iz dnevnog boravka. Spiralne stepenice vode iz dnevnog boravka na 2. kat, gdje se nalazi glavna spavaća soba s en-suite kupaonicom i walk-in garderobom te dodatna spavaća soba sa vlastitom kupaonicom. Između prizemlja i 1. kata su ugrađene stepenice tako da postoji dodatna opcija spojiti sva tri kata u lijepu obiteljsku vilu. Na sjevernoj strani se nalazi parking i tu je predviđen i bazen. Sa nekretnine se pruža prekrasan otvoreni pogled na more i otoke. Impresivni zalasci sunca garantiraju Vam neprekidno uživanje vlasništva ove izuzetne nekretnine.

Glavni arhitektonski projekt i sva ishođena dokumentacija su uključeni u cijenu. Komunalni i vodni doprinosi su plaćeni tako da se sa projektom rekonstrukcije može započeti odmah, sve dozvole su ishođene. Projekt se na Vaš zahtjev može pregledati u 3D interaktivnoj prezentaciji putem BIMx viewer aplikacije na vašem kompjuteru ili mobilnom uređaju.

 

Kontakt: VIVERE OTIUM d.o.o.
Upit za nekretninu: Kuća, PODSTRANA, 168m2, 252,000 €
RECID: 557612

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
6 + 5 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis