HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - VRBANJ

REC ID: 616127

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - VRBANJ

Cijena:

400,000 €

3,108,000 Kn

Mjesto: VRBANJ
Adresa: Vrbanj 1
Površina: 346 m2
Broj soba: 6
Pogled: na planine
Okućnica: 108 m2
Broj kupaona: 4
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Prekrasno renovirana kamena kuća sa bazenom na prodaju na otoku Hvaru

Prekrasno renovirana kamena kuća sa bazenom na prodaju na otoku Hvaru koja uz glavnu kuću ima dodatni stambeni prostor u dvorištu, smještena je u mirnom selu vrlo centralno na Hvara. Nekretnina se sastoji od glavne kuće koja na 3 etaže ima ukupno 150 m² stambenog prostora, te u dvorištu ima 3 manje kućice-apartmane i bazen.

Glavna kuća ima 3 etaže. U prizemlju se nalazi ugodna prostrana kuhinja sa velikim stolom za blagovanje. Stepenice vode na gornju etažu gdje cijelim prostorom dominira dnevni borvak. Dnevni boravak ima direktan izlaz u zadnji dio kuće na koje se nastavlja dvorište sa apartmanima i dalje bazen. Na obe ove etaže nalaze se peći na drva, a peč iz dnevnog boravka grije i gornju etažu gdje su spavaća soba i prostrana kupaonica. Spavaća soba ima izlaz na balkon, sa kojeg se pruža lijepi pogled na okolicu sve do mora i otoka Brača! Iz sobe se može doći na tavan stepenicama koje se spuštaju po potrebi i koji može biti zgodan prostor za odlaganje stvari.

Iza glavne kuće nalazi se dodatne 3 kuće-apartmana sa jednom spavaćom sobom,sa zajedničkim dvorištem i pristupom bazenu, i vrlo se uspješno iznajmljuju tijekom ljetne sezone.

Vrbanj je selo smješteno vrlo centralno na otoku i vrlo ugodno za život. U mjestu su 2 trgovine, od kojih je jedna u neposrednoj blizini. U mjestu ima više restorana koja su poznata po dobroj ponudi, kafići koji su kako je već dobor poznato, omiljeno okupljalište i centar društvenog života u mjestu. U neposrednoj okolici nalazi se Stari Grad, najstarije mjesto na otoku, sa trajektnom lukom, odakle više puta dnevno prometuju Jadrolinijini trajekti na relaciji Stari Grad-Split. Istočno se nalazi Jelsa, još jedno tipično dalmatinsko mjesto odakle ima dnevna katamaranska linija preko Bola na Braču do Splita.

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Kuća, VRBANJ, 346m2, 400,000 €
RECID: 616127

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
3 + 2 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis