HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - ZARAĆE

REC ID: 619932

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - ZARAĆE

Cijena:

730,000 €

5,672,100 Kn

Mjesto: ZARAĆE
Adresa: Zaraće
Površina: 140 m2
Broj soba: 3
Broj parkirnih mjesta: 3
Pogled: na more
Okućnica: 1000 m2
Broj kupaona: 3
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: +
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Prekrasno obnovljena kamena kuća sa bazenom na Hvaru

Prekrasno obnovljena kamena kuća sa bazenom na Hvaru, smještena na južnoj padini u mirnom selu sa fantasttičnim pogledom na otvoreno more. Glavna kuća ima 3 etaže. U prizemlju se nalazi kuhinja s blagovaonica, te se kroz dvokrilna vrata nastavlja na nju lijepa terasa. Unutrašnje stepenice vode na gornju etažu gdje je velika i vrlo lijepo uređena dnevna soba, sa čijih prozora se pruža izvrstan pogled na more. Daljnje drvene stepenice vode na naj gornju etažu ove lijepe kuće, gdje se nalazi spavaća soba sa kupaonicom. Osim te glavne kuće, nekretninu čine i dvije manje kamene kuće koje su uređene kao sobe s kupaonicom.

Kuća ima veliku okućnicu koju čini prekrasni vrt u kojem rastu stabla limuna, maslina i bajema. U višim dijelovima dvora zgodno je ukomponiran manji bazen sa pogledom. U uređivanju prostora oko kuće, nastojalo se maksimalno slijediti prirodne linije terena, te su tako mnoga udubljena uređena kao skriveni kutci za opuštanje i uživanje. U virtu se nalazi kamena sprema za vrtni namještaj i ostale stvari. Navrh te spreme je privatni parking za više automobila.

U obnovi kuće vlasnici su nastojali maksimalno zadržati mediteranski stil, te se ona prodaje sa svime što je u njoj, osim osobnih stvari, a kao što to slike zorno prikazuju riječ je o mnogim lijepim i kvalitetnim stvarima, kao i vrtnom namještaju.

Selo čini mnogo kamenih kuća od kojih su neke obnovljene i nastanjene, smješteno je na južnoj stani Hvar, tek nekih 8 kilometara od istoimenog grada. Hvar je fantastično mjesto za biti, osobito na vrhuncu ljetnih mjeseci s uzbudljivim zvukovima i ritmom života. Hvar ima bogatu kulturnu povijest, koja se ogleda u arhitektonski zanimljivim zgradama i ima bogati društeni život.

Grad Hvar je mnogim katamranskim vezama povezan sa kopnom i okolnim otocima. Brodovi Jadrolinije vrlo dobro tu vezu održavaju i tijekom mirnijih mjeseci. Iz trajektne luke Stari Grad trajekti imaju najmanje 3 dnevne linije sa Splitom, a ljeti i puno više.

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Kuća, ZARAĆE, 140m2, 730,000 €
RECID: 619932

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
8 + 7 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis
PROPERTY MANAGEMENT