HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Stan - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - HVAR

REC ID: 620427

Stan - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - HVAR - HVAR

Cijena:

Cijena na upit

Cijena na upit

Mjesto: HVAR
Adresa: Hvar, Križna luka
Površina: 80 m2
Broj soba: 3
Broj parkirnih mjesta: 1
Pogled: na more
Okućnica: 100 m2
Broj kupaona: 2
Garaža: 1
Blizina transporta: -
Blizina plaže: +
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Stanovi u novogradnji u Hvaru

Drago nam je da su u našoj ponudi i ovi stanovi u novogradnji u Hvaru, vrlo blizu mora i nedaleko centra grada. Stanovi se upravo dovršavaju i u postupku su dobivanja sve dokumetacije da bi se mogli prodati. U zgradi ima 6 prostranih stanova, po dva na svakoj etaži, svaki ima 2-3 spavaće sobe, isto toliko kupaonica, vanjski prostor - terasu i/ili balkon i vrt. Osim toga svaki stan ima svoje parkirno mjesto u podzemnoj garaži. Stanovi su veličine od 60 m² -107 m² zatvorenog stambenog prostora.

Ova lokacija je, mada nije u centru grada, ipak vrlo centralna. U neposrednoj blizini nalazi se više trgovina, kafića i restorana. Na 100-tinjak metara od zgrade je plaža, a do najveće gradske plaže, tek nekih 20-tak minuta hoda. Do centra grada se dođe ugodnom šetnojm uz more, za nekih 7-10 minuta šetnje.

Hvar je zbog svoje ljepote mora i kraja omiljena turistička destinacija, bilo da dođete ljeti kada je sve užarno od temperature, ljudi i događanja ili u rujnu kada je puno mirnije i jednostavno predivno. Zašto je to tako, dođite i uvjerite se. Grad ima puno lijepih povijesnih starih zgrada, a i bogat kulturan život, kao i dobru ljetnu "vibru".

Grad Hvar je izvrsno povezan brzim katamaranskim vezama sa Splitom, ostalim susjednim otocima i nešto daljim Dubrovnikom. Katamarani sa Splitom prometuju i do 15 puta na dan.
Te linije sasvim dobro održavaju brodarske kompanije Jadrolinije i Krilo. Osim toga iz 15 minuta udaljne trajektne luke Stari Grad, Jadrolinijini trajekti zimi 3 puta , a ljeti i do 8 puta na dan prometuju na liniji Stari Grad - Split. Iz nešto udaljenije Jelse osim dnevne katamaranske linije preko Bola na Braču sa Splitom, bila je uvedena i hidravionska linija di Splita, European Croatian Airlines, za koju se nadamo da će biti ponovno pokrenuta.

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Stan, HVAR, 80m2, Cijena na upit
RECID: 620427

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
6 + 5 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis