HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - DOL

REC ID: 626547

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - DOL

Cijena:

120,000 €

932,400 Kn

Mjesto: DOL
Površina: 70 m2
Broj soba: 3
Broj parkirnih mjesta: 1
Pogled: na planine
Okućnica: 217 m2
Broj kupaona: 2
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kamena kuća na otoku Hvaru s vrtom i parkingom

Kamena kuća na otoku Hvaru

Ova tipična dalmatinska kamena kuća na otoku Hvaru, smještena u selu Dol, ima dvije etaže i divan vrt i povrtnjak. U visokom prizemlju kuće nalazi kuhinja i dnevni boavak, otvoreni prostor bez pregrada te se prostor doima ugodno velik, a ugođaju doprinosi i visoki strop sa drvenim gredama. Iz tog prostra vrata vode u spavaću sobu i kupaonicu. Donja etaža je također jedna prostorija koja ima izlaz na vrt sa jedne i dvorište sa druge strane kuće, te budući da ima kupaonicu i kuhinju, može biti uređena kao posebna stambena jednica, apartman-studio. U nastavku prizemlja se nalazi još jedna kamena kuća, prostorija od nekih 25 m² koja se sada upotrebljava kao sprema za vrtni alat, a i ona se može organizirati kao mala stambena jedinica. Kuća ima i otvorenu garažu.

Vrt oko kuće je vrlo promišljeno uređen, te ima spuštenu terasu u prizemlju, malo više nje se nalazi roštilj, te dio sa stolom za ručavanje. Pored kuće je vrt u kojem vlasnik uspješno uzgaje razno povrće.

Balustrade Estates nudi i uslugu koordinacije nadzora obnove ili rekonstrukcije, odvojenim dogovorom/ugovorom. Bilo da kuću kupite našim posredstvom ili privatno, za uslugu koordinacije obnove ili rekonstrukcije objekta stojimo vam na raspolaganju. Cijena ove usluge ovisi o veličini investicije.

Sela u unutrašnjosti Hvara su sve popularnije destinacija za boravak i odmor, na tek par kilometara od plaža i većih mjesta kao što je Stari Grad, u kojem se nalaze mnoge trgovine, restorani i kafići kao i nudi razne oblike zabave.

Dol je smješten na 3 kilometra od Starog Grada i istoimene trajektne luke odakle više puta dnevno Jadrolinijini trajekti prometuju sa Splitom. Ljeti je to do 8 puta, uključujući i noćne linije. Na suprotnoj strani, istočno od Dola, nalazi se mjesto Jelsa, odakle ima katamaranska veza koja preko Bola na Braču ide za Split.

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Kuća, DOL, 70m2, 120,000 €
RECID: 626547

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
8 + 7 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis