HRENGEITRU
Pregled po abecedi:
Back

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - STARI GRAD

REC ID: 631305

Kuća - Prodaja - SPLITSKO-DALMATINSKA - STARI GRAD - STARI GRAD

Cijena:

380,000 €

2,952,600 Kn

Mjesto: STARI GRAD
Površina: 235 m2
Broj soba: 5
Okućnica: 8 m2
Broj kupaona: 3
Garaža: 0
Blizina transporta: -
Blizina plaže: -
Broj pregleda:
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Renovirana kamena kuća u Starom Gradu na Hvaru, otok Hvar


Renovirana kamena kuća u Starom Gradu nije tako rijetka, ali rijetko se može naći ovako lijepo i kvalitetno renovirana kamena kuća koja je i nakon renoviranja zadržala obilježja prošlih vremena. Pravo je zadovoljstvo moći ponuditi ovako lijepu nekretninu u samom centru grada i vrlo blizu mora.

Ova renovirana kamena kuća ima 3 glavne etažete i na vrhu krovnu terasu. U prizemlju ove kuće koja se nalazi na korak od na jednog od najljepših gradskih trgova, nalazi se prostorija koja je namještena kao ljetna kuhinja, iza koje se nalazi sprema, smočnica, te do toga kupaonica i praona. Lijepe stepenice vode na prvi kat, na kojem su glavna spavaća soba s kupaonicom, kuhinja, prostrana dnevna soba s blagovaonicom. Do jednog dijela potkrovlja ovde stepenice, nastavljajući se na one koje su cijelom visinom kuće, t se dolazi do još jedne komodne spavaće sobe s kupaonicom. Iz dnevnog boravka se dolazi do drugog dijela potkrovlja, gdje je prostrana radna soba, iz koje se izlazi na krovnu terasu, koja ima i pogled na more.
Kuća je vrlo temeljito obnovljen. Od stare kuće su bili ostali samo vanjski zidovi, a zatim je sve nanovo napravljeno.

Stari grad postoji već vipe od 2.400 godina, kada su ga osnovali grčki kolonisti, vć tada procijenivši da ima sve uvjete za dobar život i nadjenuli mu ime Pharos, po istoimenom otoku sa kojeg su došli. Kuća je smještena u starom dijelu grada koji kao je labirint ispresijecan kamenom popločanim uličicama, u kojima su se smjestili mnoge galerije, trgovine i restorani sa izvrsnom lokalnom ponudom. Po broju kafića u kojem se odvija društveni život grada, Stari Grad je daleko nenadmašiv. Nedaleko grada ima više prelijepih plaža.

Iz obližnje trajektne luke jadrolinijij trajekti održavaju više puta na dan, vezu sa Splitom. Iz obližnje Jelse ima katamaranska veza preko Bola na Braču do Splita.

 

Kontakt: Balustrade Estates
Upit za nekretninu: Kuća, STARI GRAD, 235m2, 380,000 €
RECID: 631305

Vaše ime:
Telefon:
Vaš e-mail:
Poruka:
9 + 8 =
Način odgovora:
Skipy
Studio Artis