Moreta nekretnine
RIJEKA, COMFORTABLE TWO BEDROOM APARTMENT WITH A BEAUTIFUL SEA VIEW ON ISLANDS CRES AND KRK, GREAT LOCATION, SUITABLE FOR TOURISM OR LIVING

159.000 € - KRNJEVO Appartamento REC-ID 815562

Galleria
  • Città: KRNJEVO
  • Prezzo (€): 159.000 €
  • Prezzo (Kn): 1.197.986 Kn
  • Superficie: 74 m2
  • Vani: 3
  • Vista: mare
  • Bagni: 1
  • Trasporti: +

Rijeka, Krnjevo, trosobni stan 74 m2 (2 sp. sobe + DB) na 3. katu (obnovljena fasada 2018.g.), sa prekrasnim pogledom na more- Cres, Krk i Istarski poluotok, u kvalitetno izgrađenoj zgradi okruženoj sa dosta zelenila i smještenoj na odličnoj mikrolokaciji- uz samu autobusnu stanicu i svega 5 min vožnje do izlaza na zaobilaznicu, 10 min vožnje do plaže Bivio, blizina dječjeg vrtića, 10 min pješice do "Trgovačkog centra zapad", doma zdravlja, osnovne škole, knjižnice, FINE, nekoliko većih trgovačkih centara i nekoliko fakulteta.
Stan je radi svoje južne (dnevni boravak, kuhinja i loggia) i zapadne orijentacije (spavaće sobe) dosta svjetao i prozračan, te za vrijeme sunčanih dana u zimskim mjesecima nije potrebno grijati.
Koncepiran je na sljedeći način: ulazni prostor, hodnik, kuhinja sa dnevnim boravkom i ostakljenom loggiom (pogled na more), ostava, dvije spavaće sobe (pogled prema Opatiji i Voloskom), kupaona i spremište u podrumu zgrade.
Stan je adaptiran 2012. (el. instalacije, podovi i kuhinja), 2018. (vanjska stolarija) i 2019. (kupaona- postavljena nova tuš kabina i radijator, instalacije).
Zgrada ima dodjeljen B energetski razred.
U okruženju zgrade se nalazi i parkiralište sa uvijek dostupnim parkirnim mjestima.
Dokumentacija je uredna uključujući i izdanu uporabnu dozvolu.
Osim za stanovanje, stan je pogodan i za turističku djelatnost s obzirom na odličnu mikrolokaciju odn. sadržaje u blizini kao i prometnu povezanost. Neposredno okruženje zgrade je uredno i sa dosta zelenila.

REC ID: 815562

RIJEKA, COMFORTABLE TWO BEDROOM APARTMENT WITH A BEAUTIFUL SEA VIEW ON ISLANDS CRES AND KRK, GREAT LOCATION, SUITABLE FOR TOURISM OR LIVING

REC ID: 815562

Contatta venditore

Contatto: TOTAL solution
Immobile: Appartamento - Vendita - KRNJEVO
RECID: 815562

Aggiungi proprietà

Banner

Casa de Mar

Skippy

Stan Grad Real Estate