HRENGEITRU

DODATNO OGLAŠAVANJE

Od 01.11.2015. nova cijena za žuti oglas: 200 kn + PDV.
Usluga Opis Period Cijena
Žuti oglas
Žuti oglas

Vaša nekretnina prije svih ostalih!
Na vrhu rezultata pretraživanja, prije svih ostalih oglasa, ova pozicija privlači najveću pažnju kod pretraživanja, a rezervirana je samo za korisnike koji traže nekretnine u Vašoj županiji.

VAŽNO:
Vaša nekretnina neće se prikazivati ako se koriste određeni kriteriji pretraživanja, a nekretnina se pronalazi kao rezultat tih kriterija. Isto tako, navedena nekretnina neće se prikazivati u novim izlistima koji se aktiviraju ili će se aktivirati nakon 1.V.2014. To su npr. tag.asp liste kao što su: Prvi red do mora , Novogradnja, Hoteli. Kamene kuće i slično.
U svim starim tipovima izlista model prikaza ostaje nepromijenjen.

30 dana 200 kn + PDV Naruči
TOP Ponuda
TOP Ponuda
Neka Vaša nekretnina bude vidljiva svima!
Ekskluzivna pozicija na naslovnici portala, na kojoj je Vaša nekretnina predstavljena slikom i atraktivnim opisom - dobitna kombinacija za privlačenje pažnje potencijalnih kupaca.

* Nova cijena od 1.07.2016.
30 dana 500 kn + PDV Naruči
Novogradnja
Novogradnja
Budite tamo gdje će Vas prvo potražiti!
Najbolje je predstaviti projekt ondje gdje ga ljudi prvo potraže - a to je upravo rubrika 'Novogradnje'. Posebna atraktivna prezentacija koju izrađujemo mi s Vašim materijalima trebala bi privući veću pažnju potencijalnih kupaca.
30 dana 295 kn + PDV Naruči
SMART Banner
SMART Banner
Budite vodeći agent u svojoj županiji!
Banner dimenzija 580 x 100 px, u .gif, .jpg ili flash formatu, na vrhu liste nekretnina, prikazuje se u rotaciji s još najviše jednim bannerom (ima najmanji zajamčeni udio prikazivanja 50%). Vrlo je uočljiv i usmjeren samo na korisnike iz jedne županije.
30 dana 290 kn + PDV
(za 1 županiju)
Naruči
Ekskluziva - prikaz samo Vašeg bannera na ovoj poziciji 30 dana 520 kn + PDV
TOP Agencija
TOP Agencija
Neka klijenti prvo posluju s Vama!
Stranica s listom agencija glavna je za one koji traže partnera u prodaji svoje nekretnine, a Vaša agencija na vrhu je izlista. Napomena: ovu uslugu moguće je doplatiti samo uz jedan standardnih paketa oglašavanja.
30 dana 190 kn + PDV Naruči