HRENGEITRU

Novosti - Tržište nekretnina

Novosti - Tržište nekretnina
 • 5.8.2021.

  Retire in Croatia

  As is the case with every country, Croatia has its pros and cons. When it comes to retiring in Croatia, the pros outweigh the cons, especially when you factor in the cost of living, healthcare benefits, and the mild climate. There are some things you should be aware of, though.
  Detalji Izvor: CPS - Croatia Property Sales
 • 23.5.2021.

  How to Choose Real Estate in Croatia?

  Whether you’re looking to buy a house, apartment or simply a piece of land, there are a few things you have to know that will prepare you for this financially and mentally.
  Izvor: RealEstateCroatia.com
 • 14.10.2019.

  Property Management Split

  Foto Ako imate nekretninu, a nemate kome povjeriti brigu o njoj, nudi vam se kompletno održavanje i čuvanje vašeg doma, od plaćanja računa i obilazaka po dogovoru te održavanja okućnica i iznajmljivanja. Sve usluge dogovaraju se prema individualnim željama. Osoblje vam je uvijek na raspolaganju. Kako bi imali bolji uvid u sve šta se radio. Najučestalije usluge koje traže klijenti:
  Izvor: RealEstateCroatia.com
 • 22.3.2019.

  Kako poraditi na prodajnoj cijeni nekretnine

  Foto Imate nekretninu u svom vlasništvu i razmišljate o njenoj prodaji? Razmislite što možete učiniti kako bi vaša nekretnina postigla željenu cijenu.
  Detalji Izvor: Webgradnja.hr
 • 14.1.2016.

  A+ ENERGETSKI CERTIFIKAT - Lista nekretnina na portalu

  Slijedeća lista pokazuje sve nekretnine koje imaju A+ energetski certifikat na našem portalu za nekretnine.
  Izvor: RealEstateCroatia.com
 • 13.1.2016.

  Zanimljiv tekst preuzet s Facebooka- autor Hrvoje Bujas

  Zasto vam je tesko platiti agenciji za nekretnine njihovu zasluzenu proviziju? 1) traze ili prodaju za vas nekretninu! ...
  Izvor: RealEstateCroatia.com
 • 25.6.2015.

  3 praščića i kuće od drveta

  Foto Sjećate li se priče o vuku i 3 nestašna praščića... Kako su gradili 3 kuće: od slame, drveta i cigala...i pakosni zločesti vuk je odpuhao kuće od slame i drveta i jadni isprepadani praščići nađoše sreću i spas tek u zidanoj kući... Međutim, stvarnost nije baš takva
  Izvor: RealEstateCroatia.com
 • 9.12.2013.

  Na vidiku rješenje za nekretnine oko kojih se godinama vode bitke

  Foto Vladajuće strukture, čini se, napokon, nakon gotovo dva desetljeća čekanja, pokazuju istinsku volju da se riješi problem stanova sa zaštićenim najmoprimcima.
  Detalji Izvor: Danas.hr
 • 4.12.2013.

  U Novom Zagrebu najveći pad cijena stanova

  Foto ZAGREB - Prema Indeksu cijena nekretnina, tražene cijene nekretnina, na mjesečnoj razni više su za 0,7%, dok su u odnosu na godinu ranije niže za 4,3%.
  Detalji Izvor: SEEbiz.eu
 • 3.12.2013.

  Agencije za nekretnine u panici, zbog prijetećih kazni ostat će bez posla

  Foto Oglašavanje prodaje uz energetski certifikat zgrade već je obavezno, ali bez kazni, koje će sada iznositi od 5.000 do čak 30.000 kuna
  Detalji Izvor: Novi List
|<    <  1/47  >    >|